hujedamig

Jag gillar att jag klagade över min situation innan och sen när jag gjort koniseringen (inte så farligt faktiskt) så blir jag och min pojkvän matförgiftade och ligger i renoveringskaoset och kräks. Officiellt sämsta veckan i mitt liv!
Som grädde på moset ska jag nu gå till jobbet med dunkande huvudvärk och magen fylld av blåbärssoppa :P

just det

Sa jag det att vi får renoverat här hemma också samtidigt som jag har fullt upp med cellförändringar och sviktande självkänsla, så mitt hem är KAOS.
Det är svårt att inte tröstäta just nu.

skit oh motivation

Jag har varit frånvarande igen. Jag fick för några veckor sedan reda på att mina cellförändringar som upptäcktes förra året har förvärrats och blivit allvarliga, därför måste jag nu göra en konisering som skulle ske nu på fredag. Men så fick jag min mens just precis nu och man kan tydligen inte göra konisering om man har mens +_+ så nu måste jag boka om min tid, åååååh.  
Jag hatar sånt här, HATAR det!! Ändå tur att jag gick och tog cellprov när jag gjorde. Skjut inte upp det, gå och ta cellprov om du har en livmoder!
 
Vikten då? Jo tack, vågen är en bitch för tillfället och jag har NOLL motivation. Eller jag HADE noll motivation fram tills igår. Jag hade egentligen tänkt vänta med att sätta igång stenhårt tills den 2:a maj (precis som förra året) men jag fick ett erbjudande av min mamma som jag vill satsa på:
I juni vill hon ut och rida islandshäst med mig. Problemet är att stället hon vill till har en maxgräns på 80 kg, väger man mer får man alltså inte rida. Om jag ska kunna rida därmåste jag gå ner ca 16 kg. Vi rider väl inte första veckan i juni men kanske i mitten så det ger mig ju några extra veckor. 

Kan jag gå ner 16 kilo tills den 15:e juni? Är det möjligt ens?
Det blir ungefär 1,5 kilo i veckan.. vi får se. Fatta vad gött att gå ner så mycket innan sommaren!
 

RSS 2.0