Dag 91

Hehe, idag tog jag på mig en klänning som jag inte använt sen i våras och ja, nu ser man att jag gått ner i vikt. Innan satt den lite trångt över ryggen och nu hänger den som en påse. Det känns så jäkla skönt!

Idag ska jag på födelsedagskalas då min bästis fyller år, det ska bli himla trevligt men jag ska inte sluta tänka på vad det är jag stoppar i mig. En liten bit tårta är ok men absolut inget godis eller snacks!

Dag 89, 90 och nya mått!

Usch, vad jag har blivit dålig på att blogga! Det känns som om jag inte skriver något som är ett dugg intressant.
Igår fick jag pissont i ryggen, jag antar att det beror på att jag haltat omkring i över en vecka nu och belastat ryggen fel. Det sätter ju naturligtvis ännu fler käppar i hjulen på träningsfronten och tålamodet börjar tryta.
Jag hade ju tänkt att jag skulle kunna börja jogga i början av augusti men foten är fortfarande paj och så fort jag står upp får jag jätteont i ryggen. Bajs också!

Pga detta, och att jag ätit lite för mycket den senaste tiden tror jag inte jag kommer gå ner något denna vecka, men det får vara så. Konvalescens-vecka helt enkelt. Jag ska sköta maten nu iaf och hoppas på att det gör skillnad.
 
Jag ska åtminstone skriva upp mina nya mått nu när juli månad i princip är över!
 
Överarm: 39 cm  (-1 cm sedan förra mätningen, -5 cm totalt)
Lår: 60 cm (-4 cm sedan förra mätningen, -12 cm totalt)
Byst: 110 cm (-2 cm sedan förra mätningen, -10 cm totalt)
Midja: 88 cm (-2 cm sedan förra mätningen, - 10 cm totalt)
Mage: 111 cm (-5 cm sedan förra mätningen, -14 cm totalt)
Stuss: 113 cm (-2 cm sedan förra mätningen, -13 cm totalt)
 
Hurra, minus på allt och mest på magen, good shit!

Dag 88

Idag så var jag med familjen på stranden. Det var så jäkla varmt och skönt i vattnet och jag simmade ganska långt :)
 
Mitt största mål inför nästa sommar är att jag ska kunna ha bikini på mig och slippa skämmas när jag känner att folk tittar snett på mig. Hatar at vara tjockis på stranden!

Dag 87

Idag dör jag av värmeslag! Jag har jobbat fram till fyra och fy fan vad det var kvavt på jobbet, jag var en svettpöl när jag äntligen kom hem. Sjukt fräscht...
 
Idag har jag skött mig exemplariskt med mat och kalorier men däremot blir träningen lidande när det är 30 grader ute, jag orkar inte göra ett dugg. Nu ska jag duscha kallt och sen vetefan vad jag ska ta mig till...

Dag 86

Denna dag ha gått i jordgubbens tecken! Jag plockade massor av jordgubbar i veckan och nu har jag äntligen kommit mig för att ta hand om de sista. Jag har kokat sylt och saft, frusit in en jäkla massa och sen tog jag och chokladdoppade de sista. Jag räknade ut att varje jordgubbe fick ett chokladtäcke på ca 2 gram så det blir lättare att hålla reda på kalorierna! MUMS!!!!!!
 
Imorgon jobbar jag sjukt tidigt och älsklingen vill kolla på friidrott ikväll så jag är ganska sur. Tur då att jag kan äta lite jordgubbar :P

Dag 85, invägning!

Startvikt: 113,8 kg
Veckans vikt: 98,0
Veckans minus/plus: -0,3 kg
Total viktnedgång: 15,8 kg
Kvar till 70 kg: 28 kg
 
Jaha, det blev ju knappast något viktras denna vecka men jag får vara nöjd ändå. En helg med massor av god mat och sen stukad fot på det kändes som katastrof så jag är glad att jag inte gått upp!

Dag 84

Nä, nu får jag gaska upp mig! Jag har faktiskt gått ner mycket i vikt redan, om jag inte går ner något denna vecka är inte det hela världen även om det är lite trist. Jag är åtminstone på bättre humör idag, det känns inte helt omöjligt längre.
 
Jag har haft "plattåer" i min viktnedgång innan, där det känns som om att vikten står helt stilla och vid de tillfällen har jag tidigare gett upp helt. Den här gången vet jag med mig varfö jag inte går ner så mycket, jaghar samlat på mig extremt mycket vätska och tagit in för många kalorier i helgen helt enkelt. Jag tänkte åtgärda detta med en glowing green smoothie-dag!
HÄR finns Kimberly Snyders mumsiga recept!
 
I början på min viktresa drack jag denna dagligen för att få i mig mer grönt och jag tyckte den hjälpte. Gott som mellanmål och man får himla snygg hy!

Dag 83

Meh, det går apdåligt alltihop. Jag har ont i foten och vill vräka i mig mandlar! Ska inte göra det naturligtvis, jag surar istället och unnar mig en persika.

Dag 82

Buhu, jag smyg-vägde mig precis innan frukosten och jag har gått upp en del sen jag åkte till landet! Jag får typ leva på vatten och sallad de resterande dagarna om jag ens ska kunna gå ner till 98,3 igen. Det märks alltså verkligen direkt när jag inte rör mig och inte har total kontroll över mitt kaloriintag.
 
Nu ska jag koka ett ägg till frukost och sen ska jag försöka styrketräna lite grann utan att belasta foten. yay.
 

Dag 80 och 81

ÅÅååå, vilka underbara dagar på landet! Jag har badat som en tok men tyvärr stukade jag foten igår morse och har därför inte kommit ut på några skogspromenader :( Men som sagt har jag badat jättemycket istället.
Mina föräldrar äter enligt LCHF nuförtiden och jag hade inga problem med att äta mindre portioner än vad de gjorde. Men jag blir lite skraj när de har olivolja och smör på typ ALLT de äter. Undrar om jag kommer gå ner något denna veckan. Med stukad fot och magen full av fett och jordgubbar känns det inte så...

Dag 79

Hurra, jag slutade tidigt idag och jag är ledig hela tre dagar nu! Jag passar på att åka till min sommarstuga för att simma i havet, gå långa skogspromenader och bli serverad grillat :)

Vikten känns väldigt stabil just nu, jag vet att jag kan unna mig att äta gott (men inte för mycket) i helgen utan att det är en katastrof och det känns väldigt bra. Jag är itne alls så hysterisk och jagar resultat som jag gjorde i början. Nästa delmål är ju att väga 97 kg och det är ju inte så långt kvar till dess ändå hoppas jag :)

Dag 78, invägning!

Startvikt: 113,8
Veckans vikt: 98,3
Veckans minus/plus: -1,1 kg
Total viktnedgåg: 15,5 kg
Kvar till 70 kg: 28,3 kg
 
Ja, det går ju verkligen åt rätt håll iaf. Jag trodde inte att jag skulle gå ner nånting alls eftersom jag gick ner så mycket förra veckan och dessutom unnade mig en hel del i Danmark, men där der man :) Nu ska jag till jobbet sen ska jag plocka jordgubbar!

Dag 77

Usch, jag hade tänkt blogga innan jag stack till jobbet men lyckades naturligtvis glömma bort det. Nu är jag snortrött! 
 
På jobbet idag var jag vansinnessugen på kakornà som finns typ överallt men åt ett äpple och härdade ut. Sjukt skön känsla efteråt alltså! Nu ska jag sova, imorgon är det vägning :O

Dag 76

Jag har varit på svindåligt humör hela dagen. Jag hatar allt och alla känns det som och jag vill bara sova. Hoppas verkligen att jag känner mig bättre imorgon för det är tröttsamt att vara såhär lättirriterad.
 
Testade Lokas strawberry ice cream-smak idag. Jag hatade verkligen lemon pie men denna var faktiskt helt okej och smakade verkligen jordgubbsglass.

Dag 75

Uppe med tuppen som vanligt idag! Älsklingen har precis gått till jobbet och jag är ledig idag så jag ska träna massor. Men jag börjar med att gå bort till min mamma och dricka kaffe. Min styvfar skadades allvarligt i helgen och får kanske komma hem från sjukhuset idag så vi väntar med spänning på att läkaren ska höra av sig.
 
Annars ska jag laga fisksoppa hade jag tänkt. Jag är så jäkla sugen på fisksoppa! Helst med saffran men funkar med annat också.

Dag 73 och 74

Nu är jag tillbaka från världens msigaste mini-weekend :D Köpenhamn är så jäkla najs men oj vad mycket frestelser som finns överallt! De där danskarna är ju ganska förtjusta i både socker och fett och jag har nog överskridit mitt kaloriintag en del men om man jämför med hur jag skulle ha vräkt i mig för några månader sedan så är jag ändå nöjd.
 
Lördag:
 
Frukost: 1 kokt ägg, en kopp körsbär och ett knäckestick (åts hemma)
 
Lunch: Stekt kycklingbröst med potatis (åt 1 av 3) och sallad
 
Middag: Hamburgare (Tog av övre delen av brödet och gav bort påsen med chips som man fick till)
 
Övrigt: 3 öl, 1 bahama mama och 2 glas vin + 1 näve jordnötter
 
Söndag:
 
Hotellfrukost: 1 skål fil med flingor, 3 skivor bacon ch en slev scrambled eggs. 3 cocktailtomater och några bitar paprika. 2 koppar kaffe med kaffegrädde i (blä, de hade ingen mjölk till kaffet)
 
Stod mig på det hela dagen fram tills vid tre då jag gjorde viltskavsgryta här hemma.
 
Nu ska jag iväg och handla sedan måste jag städa mitt råttbo till hem!
 
 

Dag 72

Det har nu sjunkit in lite mer att jag faktiskt har gått ner över 14 kg och att jag väger tvåsiffrigt. Det är typ världens bästa känsla! När jag nådde första delmålet så köpte jag ett nytt nagellack men nu när jag kommit så långt bestämde jag och min älskling att vi skulle göra någonting tillsammans så vi drar till köpenhamn över helgen! Det ska bli så himla kul, men jag vet inte hur mycket jag kommer orka blogga dessa dagarna. Annars är jag tillbaks som vanligt åtminstone söndag kväll.
 
Här tänker jag sitta och dricka ett glas vin imorgon kväll :D:D:D
 

Dag 71, invägning

Startvikt: 113,8 kg
Veckans vikt: 99,4 kg
veckans minus/plus: -2,1 kg
Total viktnedgång: 14,4 kg
Kvar till 70 kg: 29,4 kg
 
HURRA!! Jag väger äntligen 2-siffrigt!!!
Tyvärr är jag även lite bakis igår pga vinkonsumtionen så jag orkar inte fira nått, ska sova igen. Men jag är faktiskt vansinnigt glad :D

Dag 70

Hmm.. idag är en enormt ointressant dag viktminskningsmässigt sett. Dagens mat blir det då'rå:
 
Frukost:
Fiberhavregynsgröt 1 port ca 140 kcal
Äppelmos ekologisk ca 25 kcal
 
Mellanmål:
Ett äpple
 
Lunch:
Mozzarellasallad ca 375 kcal
 
Kvällsmat:
Kycklingfilé med broccoli
 
Övrigt:
Ska dricka lite vin med min bästis snart!! Får se hur många kcal det blir.

Dag 69

Idag har jag bara jobbat, gått en promenad och handlat. Vi käkade tacos nu ikväll, fy faaan vad gott det var!
Jag skippade brödet och osten så det blev inte så farligt onyttigt ändå men jag ska villigt erkänna att jag åt lite för mycket. Är proppmätt nu :)
 
Imorgon ska jag dricka vin med min bästis, hurra! Som tur är så nöjer sig folk med jordgubbar som tilltugg till vinet på sommaren, himla praktiskt faktiskt.
TACOS! Lånade bilden härifrån

Sommarångesten

Puh, det är verkligen varmt idag! Jag är glad att jag tog min promenad så pass tidigt innan det hunnit bli så här varmt. Det är superskönt med sommarvärme men jag blir VERKLIGEN påmind om några anledningar till att jag vill gå ner i vikt:
 
  • Mina lår är så stora att jag får riktiga skavsår när de gnids mot varandra när det är varmt. Jag måste alltid ha på min tights eller strumpbyxor på mig så att låren glider mot varandra istället för att de skaver. Sjukt trist att aldrig kunna gå barbent!
  • Jag skäms för mina överarmar som alltid har varit stora. När jag var yngre var jag inte alls lika tjock men jag skämdes redan då och det har inte blivit bättre. Jag är inte bekväm med att gå ute om jag inte har en övertröja på mig, även på sommaren. Vore skönt att kunna lufta armarna och gå ute med bara ett linne på sig.
  • Jag hatar att ha på mig baddräkt in public. 
Jag ska ut på en cykeltur nu, för jävlar i mig nästa sommar vill jag inte ha det så här! Jag vet att även om jag blir smal så kommer många komplex fortfarande finnas kvar men jag ser fram emot att inte må dåligt när det blir varmt iaf.

Dag 68

Så var det måndag igen och idag är jag faktiskt ledig. problemet med att vara ledig bara en dag efter att ha jobbat hela helgen är att man 1. är så sjukt trött 2. vill passa på att göra ALLT (städa, tvätta, roa sig, träna etc) 3. Ingen annan är ledig och kan hitta på något med mig.
Så jag börjar med att tvätta eftersom jag ändå var tvungen att gå upp tidigt och passa på att gå en lång morgonpromenad samtidigt och sen får vi helt enkelt se.
 
Jag får på mig min första delmålsklänning nu förresten! Den sitter liiite tajt kring bysten fortfarande men den ska åka i tvätten nu så jag kan använda den nästa vecka (förhoppningsvis) :D:D:D

Dag 66 och 67

Åh, jag glömde uppdatera igår! Jag jobbar ju delade turer denna helg och somnade på min rast igår :P

Det går iaf vansinnigt bra den här helgen. Eftersom att jag jobbar (och det har varit SJUKT intensivt) så har jag bara behövt ta med  mig äpple och sådär så jag inte blir sockersugen så löser sig allt. Jag har gått ner en storlek i arbetsbyxorna förra veckan och den nya storleken börjar redan sitta löst, hurra! Jag tror jag kommer kunna hamna under 100 på torsdag :D
 
Nu ska jag käka lax sen bär det av till jobbet igen :P

Dag 65

Känner mig sjukt motiverad idag! Igår så hade jag ju invägning och sen lät jag mig själv äta nästan hur mycket jag ville av kvällsmat och kvällssnacks i form av nötter. Jag hamnade ändå bara på 1700 kcal för den dagen och det kändes som om jag hade ätit det dubbla :P Så idag är jag inte alls lika trött och jag har gått en runda på 8 km nu på morgonen. Jag ska jobba ikväll och hela helgen så då får jag skärpa mig med maten och klämma in all motion jag kan!
 
 

Dag 64, invägning!

 
Startvikt: 113,8
Veckans vikt: 101,5 kg
veckans minus/plus: -0,8 kg
Total viktnedgång: 12,3 kg
Kvar till 70 kg: 31,5 kg
 
Sådärja, det blev väl nästan som jag hade hoppats men jag missade lite grann. Det kan bli svårt att gå ner 1,6 kg på en vecka (så att jag hamnar under 100) men det hade varit så jävla skönt så jag ska kämpa riktigt hårt och se om jag lyckas. Annars är jag där om två veckor tänker jag :D
 
 
 

Dag 63

Jag är fortfarande dödstrött eftersom jag stigit upp jättetidigt flera dagar i rad och dessutom inte sovit så bra för jag oroar mig för att jag ska försova mig :P Men imorgon är jag iaf ledig så nu kan jag slappna av lite!
 
Imorgon är det invägning igen och jag har ingen aning om hur resultatet kommer att bli. Jag hoppas på att ett kilo till har försvunnit så att jag kan hoppas på att ligga under 100-sträcket nästa vecka.. Det vore så jääävla skönt!
 
Igår gick jag en jättelång promenad/powerwalk och det var så himla skönt. Under tiden lyssnade jag på gamla podversioner av sommar i P1 (Skäringer och Zimmergren bland annat) och kopplade bort allting annat. Jag hoppas på att jag snart kan börja springa lite, (det är en av mina stora drömmar, att för första gången någonsing kunna springa en runda utan att dö) men än så länge så känner jag att mina knän nog hade överbelastats. Dt är bara att fortsätta!

Dag 62

Ååh vad jag är trött! Jag har jobbat jättelänge idag och nu måste jag försöka tvinga ut mig på promenad, sen är det dags för 60 squats. Jag vill bara sovaaaa....
 
Åt vegetariska vårrullar till kvällsmat. Tillagade dem iaf utan fett så där var jag väl åtminstone duktig men känns sådär annars. Jag hoppas att jag kan blogga lite roligare imorgon när jag inte håller på att somna rätt upp och ner.

Squat challenge!

Första dagen på squat challenge avklarad! 
Imorgon ska jag lägga till "plankan" också, jag har ingen aning om hur länge jag kan stå i plankan så vi får nog börja lätt... Nu ska jag sova och drömma om att få en snygg rumpa :)

Dag 61

Voj, voj igår bjöd våra vänner oss på pulled pork och fy satan så gott det var! Jag åt nog lite för mycket men det känns ändå itne så farligt, jag har istället hållt igen lite mer idag. Förr eller senare måste jag ju ändå kunna röra mig utanför lägenhetens trygghet och äta middag tillsammans med andra.
Här finns recept på pulled pork lchf-style!
 
Annars så finns det inget nytt att rapportera. Jag tänkte börja med en squat-challenge idag eller imorgon, måste få in bättre rutin på träningen känner jag. Nu ska jag nog gå ut en promenad!
 
 
 
 

RSS 2.0