vikt vecka 11

Hm, jag måste nog ändå säga att jag ä nöjd för jag har skött mig väldigt bra den här veckan och inte gett upp modet när jag gick upp ännu lite mer efter förra veckan. Känns bra att vara tillbaka.
Förra veckans vikt: 94,0
Veckans vikt: 93,5
Veckans minus/plus: -0,5
Total viktnedgåg: 20,3 kg
Kvar till 69 kg: 24,5

humörsvängningarna

Igår gick allt så himla bra. Jag gick en morgonpromenad innan frukost, solen lyste härligt och jag blev på jättegott humör. Till frukost blev det gröt med lite äppelmos och vid lunch träffade jag mamma för att käka en kycklingsallad på stan (asgott, det var mandel och soltorkade tomater i) och blev alltså ännu gladare. 
 
På kvällen satte sötsuget in men jag höll mig till granatäppelkärnor och kände mig jätteduktig! Såg på walking dead med pojkvännen och allt var frid och fröjd. Det är så läskigt hur humöret kan gå så upp och ner. När jag skrev förra inlägget hade jag ju känt in de känslorna och lyckats släppa taget om dom. Nu får de inte komma tillbaka på ett tag. Inga mer humörsvngningar nu tack.
Nu ska jag äta lite ägg. Närmare bestämt kokt ägg på knäckebröd! Sjukt underskattad kvällsmat.
 

irritationen

Det är så fruktansvärt irriterande, frustrerande och motigt när jag helt plötsligt börjar sabotera för mig själv. Jag lyckades ju gå ner till den vikt jag hade FÖRRA gången jag började sabotera för mig själv, och vad händer? Jag börjar sabotera för mig själv! Vill jag inte lyckas? Vad vill mitt undermedvetna säga? Hur kan jag vara jättemotiverad och duktig fram tills att jag börjar närma mig 93 kg och då börja överäta något jävulskt? 
 
Okej att jag inte har världens bästa självinsikt och att jag är full av ohanterade neuroser men hur kan jag inte komma underfund med mönstret förrän nu? Jag fattar inte vad jag håller på med och jag vet inte riktigt hur jag ska bryta det här beteendet. Det är nog dags att börja jobba mer med min insida samtidigt som jobbet med yttre grejer som mat och träning fortsätter. Det är så tröttsamt det här, förlåt att jag bara ger upp och tar bloggpauser hela tiden, jag ska försöka att hantera allt lite mer normalt.

mars-vikt

Jag hade en jättetrevlig helg hos släkten men FY SATAN vad jag åt och satt still. På lördagen åt vi sjömansbiff till kvällsmat (nom) och några timmar senare fick vi nachos (nomnom) oc sen serverades det lösgodis, chips, nötter, choklad, vin, öl och gud vet vad. Alla åt som grisar och jag har inte riktigt kunnat sluta. Jag åt chips i måndags (en hel påse själv) och igår gjorde jag chokladbollar när jag var hemma själv och vräkte i mig alltihop, sen åt jag semla på kvällen efter att ha vräkt i mig kycklingklubbor med spicy ananasris. 
 
Vad ska jag göra, jag vet inte hur jag tar mig ur den här cirkeln just nu. Jag är så deppad och trött och det enda som "hjälper" är att äta. Hilfe!
Förra veckans vikt: 93,3
Veckans vikt: 94,0
Veckans plus/minus: +0,7
Total viktnedgång: 19,8
Kvar till 69 kg: EN JÄVLA EVIGHET

RSS 2.0