30:e september

Jag börjar bli lite bättre nu. Jag har sovit massor och ätit jättemycket känns det som, så jag kommer säkert att ha gått upp en del i vikt igen. Känns inte jättekul direkt, men jag blir verkligen som ett barn när jag är sjuk, tycker jättesynd om mig själv och äter massor för att trösta mig. Inte bra, inte bra. 
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu, jag känner mig lite lost i min rutin. Jag har ingen direkt motivation kvar och det är svårt att komma ut och röra på sig känns det som. Jag vet som sagt inte vad jag ska ta mig till riktigt, jag får nog ta hjälp av någon som kan peppa mig :P
 
Utsikten från stugan i skogen, åh vad jag vill vara där just nu. Ro på sjön, plocka svamp och spela spel är mycket roligare än att sitta på soffan och vänta på motivation och jobb. Blä.
 

wäh

Jag är jättesjuk för tillfället. Senaste gången jag uppdaterade sa jag ju att jag inte mådde så bra och att jag var jättetrött. Det har blossat upp ullständigt med feber och ynklighet. Jag dricker mängder te med honung och äter glass (hittade en utan socker iaf från alvesta glass) och vill inte väga mg alls. Jag skjuter upp det här tills att jag faktiskt pallar att se vad resultatet på vågen säger. Ledsen att jag är så tråkig men jag orkar verkligen inte.
NOM NOM!

upp som en sol..

och ner som en pannkaka. På min polares spelning i lördags var det fullt ös och massa trevliga människor så jag sveptes med in i dimman och har varit bakis i typ två dagar. Himla dåligt av mig att säcka ihop så men jag har varit fullständigt utmattad änns det som. Imorgon gå jag upp tidigt för att tvätta så jag ska klämma in en pw också. Nu ska jag sova!
Typ såhär har jag känt mig. Från eminenta hungover owls!!

kulturnatten

Idag så är det kulturnatten i stan och några av mina polare ska uppträda. Det ska bli riktigt skoj  faktiskt, det var länge sen jag såg fram emot kulturnatten, det var mer när man var fjortis som man tyckte att det var skoj.
 
En annan kul grej är att jag vägde mig på måfå imorse och vågen stannade på en fantastisk siffra :D Jag har gått ner liiiiite mer än 20 kg nu vilket innebär att jag ska ta nya jämförelsebilder och lägga ut. YAY! Det sporrar mig verkligen till att inte dricka så myclet öl ikväll. Bättre att hålla sig till ramlösa :P

Back on Track

Usch, jag är världens sämsta på att blogga! Jag var i skogen ett tag utan telefon och internet och väl hemma glömdes bloggen bort. Men jag har alltså inte blivit uppäten av en björn, jag har bara varit slarvig och skjutit upp bloggandet :P
 
Vad har hänt de här veckorna då? Inte ett jota typ. Jag har ätit lite för mycket kakor och och god mat men jag har inte ökat något i vikt iaf :) Jag ska ta tag i mig själv nu för jag vill ju inte börja gå upp i vikt nu. Vi kör veckans vikt nu tycker jag!
Startvikt: 113,8 kg
Veckans vikt: 94,6
Minus sen sist jag uppdaterade: -0,4 kg
Total viktnedgång: 19,1 kg
Kvar till 70 kg: 24,6
 
Så då var jag igång, nu ska jag verkligen försöka uppdatera ordentligt igen :)

RSS 2.0